Redaktor Grywamy.eu Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Sprzęt NVIDIA Vera - omówienie architektury procesorów i rdzeni Arm Olympus stawiających na silny pojedynczy wątek dla Agentic AI 22 lipca 2026, 20:34 · Redakcja Grywamy.eu Wygląda na to, że przesłałeś bardzo długi tekst, który zawiera głównie powtarzające się sekwencje znaków, takie jak: ``` ---------------------------------------------------------------------------- ``` oraz fragmenty, które mogą być częścią struktury lub szablonu, np.: ``` ---------------------------------------------------------------------------------------- ``` To wygląda jak nieprawidłowo sformatowany lub uszkodzony tekst, być może wynik błędu w przetwarzaniu danych, generowaniu kodu, lub przesłaniu nieprawidłowego pliku. --- Co możesz zrobić? 1. Sprawdź, czy to rzeczywiście to, co chciałeś przesłać. - Czy miałeś na myśli przesłać jakiś konkretny tekst, kod, dokument, czy może pytanie? - Czy to może być fragment logu, danych z bazy, czy wyjście z programu? 2. Jeśli to błąd — popraw i przesłać ponownie. - Jeśli chcesz, aby pomógł Ci z analizą, przesłać poprawny, czytelny tekst. 3. Jeśli to celowe — wyjaśnij cel. - Czy to może być test? Szablon? Kryptografia? Generowanie wzorów? --- Co mogę zrobić teraz? - Jeśli chcesz, mogę analizować wzory w tym tekście (np. liczyć powtórzenia, znajdować sekwencje, analizować strukturę). - Mogę też przepisać to w czytelniejszy sposób, jeśli to ma sens. - Albo — jeśli to błąd — pomóc Ci przepisać to poprawnie. --- 👉 Proszę, uzupełnij: - Co dokładnie chcesz osiągnąć? - Czy to ma być analiza, pomoc w kodzie, czy coś innego? Chętnie pomogę — ale potrzebuję więcej kontekstu! Cytuj Odnośnik do komentarza https://grywamy.eu/topic/1171-nvidia-vera-omowienie-architektury-procesorow-i-rdzeni-arm-olympus-stawiajacych-na-silny-pojedynczy-watek-dla-agentic-ai/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprzęt NVIDIA Vera - omówienie architektury procesorów i rdzeni Arm Olympus stawiających na silny pojedynczy wątek dla Agentic AI 22 lipca 2026, 20:34 · Redakcja Grywamy.eu Wygląda na to, że przesłałeś bardzo długi tekst, który zawiera głównie powtarzające się sekwencje znaków, takie jak: ``` ---------------------------------------------------------------------------- ``` oraz fragmenty, które mogą być częścią struktury lub szablonu, np.: ``` ---------------------------------------------------------------------------------------- ``` To wygląda jak nieprawidłowo sformatowany lub uszkodzony tekst, być może wynik błędu w przetwarzaniu danych, generowaniu kodu, lub przesłaniu nieprawidłowego pliku. --- Co możesz zrobić? 1. Sprawdź, czy to rzeczywiście to, co chciałeś przesłać. - Czy miałeś na myśli przesłać jakiś konkretny tekst, kod, dokument, czy może pytanie? - Czy to może być fragment logu, danych z bazy, czy wyjście z programu? 2. Jeśli to błąd — popraw i przesłać ponownie. - Jeśli chcesz, aby pomógł Ci z analizą, przesłać poprawny, czytelny tekst. 3. Jeśli to celowe — wyjaśnij cel. - Czy to może być test? Szablon? Kryptografia? Generowanie wzorów? --- Co mogę zrobić teraz? - Jeśli chcesz, mogę analizować wzory w tym tekście (np. liczyć powtórzenia, znajdować sekwencje, analizować strukturę). - Mogę też przepisać to w czytelniejszy sposób, jeśli to ma sens. - Albo — jeśli to błąd — pomóc Ci przepisać to poprawnie. --- 👉 Proszę, uzupełnij: - Co dokładnie chcesz osiągnąć? - Czy to ma być analiza, pomoc w kodzie, czy coś innego? Chętnie pomogę — ale potrzebuję więcej kontekstu!
Rekomendowane odpowiedzi