Redaktor Grywamy.eu Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Gaming Trzeci numer CD-Action z 1996 roku 22 lipca 2026, 21:43 · Redakcja Grywamy.eu Trzeci numer CD-Action W lipcu 1996 roku ukazał się trzeci numer CD-Action. Był to czas, gdy redakcja jeszcze szukała swojego miejsca na rynku, a ich publikacje były pełne entuzjazmu i chaosu. Zawartość numeru Zawartość numeru 03/1996 była typowa dla tamtego okresu - recenzje gier, opisy "użytków" (czyli programów użytkowych) i zapowiedzi nowych tytułów. Pierwsza recenzja Mac Abry Zapowiedź Smugglera Recenzje gier, takich jak Heroes of Might & Magic Ceny gier i sprzętu W tamtym czasie ceny gier i sprzętu były dość wysokie. Na przykład: Gabriel Knight 2 - 170 zł Wing Commander IV - 189 zł Średnia pensja netto - 700-750 zł Dział "Mam pomysł na grę" W numerze tym znalazł się także dział "Mam pomysł na grę", w którym czytelnicy mogli podzielić się swoimi pomysłami na gry. Dołączony cedek Do numeru dołączony był cedek z demo Quake'a, które było wielką atrakcją. Redakcja chwaliła się, że to była światowa premiera tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza https://grywamy.eu/topic/1180-trzeci-numer-cd-action-z-1996-roku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaming Trzeci numer CD-Action z 1996 roku 22 lipca 2026, 21:43 · Redakcja Grywamy.eu Trzeci numer CD-Action W lipcu 1996 roku ukazał się trzeci numer CD-Action. Był to czas, gdy redakcja jeszcze szukała swojego miejsca na rynku, a ich publikacje były pełne entuzjazmu i chaosu. Zawartość numeru Zawartość numeru 03/1996 była typowa dla tamtego okresu - recenzje gier, opisy "użytków" (czyli programów użytkowych) i zapowiedzi nowych tytułów. Pierwsza recenzja Mac Abry Zapowiedź Smugglera Recenzje gier, takich jak Heroes of Might & Magic Ceny gier i sprzętu W tamtym czasie ceny gier i sprzętu były dość wysokie. Na przykład: Gabriel Knight 2 - 170 zł Wing Commander IV - 189 zł Średnia pensja netto - 700-750 zł Dział "Mam pomysł na grę" W numerze tym znalazł się także dział "Mam pomysł na grę", w którym czytelnicy mogli podzielić się swoimi pomysłami na gry. Dołączony cedek Do numeru dołączony był cedek z demo Quake'a, które było wielką atrakcją. Redakcja chwaliła się, że to była światowa premiera tej wersji.
Rekomendowane odpowiedzi