kxrs Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Pierwszą osobą która była chętna aby odpowiedzieć na parę pytań jest @ Trust ! Zapraszam do czytania 😉 1. Jaka jest 1 rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? Gdy byłem młodszy, mając 16 lat, byłem bardzo dobry w grze League of Legends i miałem możliwość pójścia w granie profesjonalnie. Bałem się jednak tego kroku i zamiast tego wybrałem wbijanie ludziom rang za pieniądze. Do 20. roku życia było to moje stałe źródło zarobku. Pewnie dalej by było, ale gra w końcu mi się przejadła. Czasem zastanawiam się, co by było, gdybym jednak poszedł w esport. 2. Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? Poświęciłbym czas najbliższym – rodzinie i przyjaciołom – żeby dać im poczucie, jak bardzo są dla mnie ważni. Zrealizowałbym kilka rzeczy z listy marzeń, np. podróż w góry czy nad ocean. 3. Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? Dla mnie szczęście to poczucie, że jestem na dobrej drodze w życiu – rozwijam się, mam wokół siebie ludzi, którzy mnie wspierają, i robię rzeczy, które dają mi satysfakcję. To umiejętność cieszenia się prostymi momentami, jak dobra rozmowa czy wieczór z książką. 4. Gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy do wydania – jak byś je wykorzystał? Najpierw zadbałbym o bliskich – kupił mieszkanie rodzicom i zapewnił im bezpieczeństwo finansowe. Później podróżowałbym po świecie, poznając różne kultury. 5. Czy lubisz wszystko, co trzeba dokładnie planować, czy wolisz iść z prądem? Jestem gdzieś pośrodku. Lubię mieć ogólny plan, żeby wiedzieć, w którym kierunku zmierzam, ale staram się zostawiać miejsce na spontaniczność. Czasem najlepsze rzeczy dzieją się wtedy, gdy się ich nie spodziewasz. 6. Co było fajnego, gdy byłeś młody, ale teraz nie jest fajne? Kiedyś bieganie z kolegami po podwórku, bawienie się w chowanego czy robienie “bazy” na drzewie było najlepszą zabawą. Teraz wszyscy są pochłonięci telefonami i planowaniem, a te proste rzeczy wydają się nie mieć już takiej magii. 7. Gdybyś mógł poznać prawdę kryjącą się za każdym spiskiem, ale natychmiast byś umarł, gdybyś zasugerował, że znasz prawdę, czy chciałbyś wiedzieć? Nie sądzę, żeby to było warte swojej ceny. Pewnie byłbym ciekawy, ale świadomość, że nie mogę się tym podzielić, byłaby zbyt frustrująca. Wolę cieszyć się życiem, nawet jeśli nie znam wszystkich odpowiedzi. 2 Odnośnik do komentarza https://grywamy.eu/topic/157-wywiad-1-trust/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuarD Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Ciekawe pytania jak i odpowiedzi 🙂 Szykuje się fajna seryjka 1 Odnośnik do komentarza https://grywamy.eu/topic/157-wywiad-1-trust/#findComment-607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trust Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Dzięki za możliwość wzięcia udziału ♥️ 1 O teraz działa Odnośnik do komentarza https://grywamy.eu/topic/157-wywiad-1-trust/#findComment-613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi