Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: @ Slasher
  • Rezygnacja z rangi: Ze wszystkich jakie posiadam. 
  • Powód: Brak aktywności pozostałych osób na forum. Przykro mi, ale nie ważne co by się robiło, to ta aktywność będzie strasznie minimalna. Widać po aktywności w różnych działach. Co z tego, że serwer jest co jakiś czas pełny jak nie przyciąga ludzi. Przyszedłem tutaj ogarnąć DC i to zrobiłem w jakimś stopniu. Pomóc chłopakom zawsze fajnie, ale chyba wracam na stare śmieci bądź znajdę nowy "śmietnik" ze starymi osobami. W 1.6 i tak mało gram, więc nie ma sensu siedzieć na siłę. 

@ ZaKy  @ slawo  @ xtreme  @ DymeK - Dzięki mordki fajnie było znów do was wpaść i coś pomóc jak za czasów FunKill'a.  Będziemy się widywać jeszcze na serwerze 1.6 oraz CS2 moim na super mocach bądź innych trybach.  Co do tego Typera @ ZaKy on ma przyszłość jeżeli będzie aktywność na forum to i ten dział zacznie żyć jak mało który.  Wszystko dostałeś - jak wprowadzisz to w życie to będzie chodziło. 
@ Anggi. Fajnie było poznać taką osobę jak ty serio - dzięki i trzymaj się stara :P 
@ Sabal Powodzenia życzę z serwerem - niech się kręci jak najlepiej - Posłuchaj się dymka tego ch*uja czasem mądrze gada xDD. 3maj się mordka
@ gertyk a ty chuju przestań grać na haxach ile można ...... Widzimy się mordzia na serwerach <3 
@ Bertrayer Obyś prowadził serwerek z głową - to co wysłałeś trafi jeszcze dziś na serwer! Powodzonka! 

@ olka07_ Więcej skilla i pokory młoda - Dzięki za wspólne granie i jakieś pogaduszki. Widzimy się na serwerach wiadomo jakich - Pamiętaj matematyka to królowa nauk nie jest taka straszna na jaką wygląda :P 

@ Ninja1kill. @ nawrot  @ Melon  @ pompownik - Dzięki mordki za wspólne granie. Więcej killi na serwerze! 3majcie się misie kolorowe. 

PS. 

@ ZaKy co do tego turnieju - jak będę miał czas to będę mógł z wami zagrać mimo wszystko.  Jeżeli chodzi o Discorda - zostawiłem sobie uprawnienia w razie potrzeby będę mógł pomóc jak coś będzie do wykonania. 

Edytowane przez Slasher
  • Słodko! 4
  • Bleee... 1
  • WOOW 1

image.png.63de51d1ebab16e08bc6117d88053143.png

"Jeśli coś takiego jak szczęście istnieje na tym świecie, powinno być podobne do nieogarniętej nicości. Nicość to nie mieć i nie móc nic stracić. Jeśli to nie jest szczęściem, to co nim jest?" - Cifer Ulquiorra

https://grywamy.eu/topic/633-rezygnacja-slasher/

W życiu bym się nie spodziewał chociaż lekko przypuszczałem po twojej wiadomości, za decyzję nie karają życzę ci abyś w życiu prywatnym zaznał spokoju oraz spełnienia w tym w czym jesteś najlepszy a przede wszystkim zdrowia. Dziękuję bardzo za pozytywny odbiór mojej osoby i mniejsze pogawędki na ShoutBoxie. Mimo tego co napisałeś ja wierzę że ta sieć podniesie się wyżej tylko trzeba być cierpliwym bo jak wiadomo nic od razu łatwo nie przychodzi. Przedewszystkim zdrowia szczęścia w życiu prywatnym i spełnienia, postawienia godnego i dobrego moda na serwerze CS2 oraz multum ludzi. Pozdrawiam cię serdecznie ☺️ - pamiętaj że kontakt zawsze masz czy to na forum czy na discordzie w razie jakiegokolwiek problemu którego byś nie umiał rozwiązać możesz pisać.

• Słodko! 1

Zona cała dzielona, latane w maskach
Elektryczni jak Tesla Elona
Musk'a

2 paki szlugow dziennie 🤑

https://grywamy.eu/topic/633-rezygnacja-slasher/#findComment-1964

Jestem zaskoczony twoją decyzją. W imieniu całego zarządu Grywamy.eu bardzo ci dziękujemy za zaangażowanie oraz za pomoc jaką nam dałeś. Trzymaj się i życzymy powodzenia w karierze oraz w życiu prywatnym!  

ddfg.jpg.a5e886713ddac8db2acae8508023d63b.jpg

https://grywamy.eu/topic/633-rezygnacja-slasher/#findComment-1966

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Akceptuje Regulamin Polityka prywatności Regulamin oraz Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

SZYBKIE LOGOWANIE
Szybkie logowanie Dołącz do forum w kilka sekund: